Duitsbitte | Cursus Duits

Cursusaanbod zakelijk Duits

Duitsbitte kent 3 varianten van cursussen:

1. In-company

2. Individuele cursus

3. Terug-kom-dag | Nazorg

 

1. In-company

Een in-company taalcursus verzorg ik vanaf 3 tot 6 personen. Een groepscursus is ideaal als de deelnemers gelijke taken binnen uw bedrijf uitvoeren. Daarbij is het van belang dat de groep niet te groot is (denkt u hierbij aan persoonlijke aandacht en aan het feit dat iedere deelnemer zijn eigen niveau en aandachtspunten heeft). Het effect van rollenspelen waarin de focus op woordenschat en uitspraak ligt is dan des te groter.

 

Grammatica, schriftelijke oefeningen en small talk over actualiteiten ronden het pakket af. Basiskennis van de Duitse taal is een vereiste. Tijdens een eerste intake worden niveau en leerdoel van de groep bepaald. Daarna volgen 6-8 bijeenkomsten.

 

Denk ook na over een terug-kom-dag een aantal maanden na afloop van de cursus. Hierin kunnen vragen en situaties opgepakt worden die achteraf opgekomen zijn.

 

2. Individuele training

Helemaal focussen op de onderhandeling die u straks in gaat, makkelijk telefoongesprekken voeren, de klant kunnen overtuigen op de beurs? Graag ben ik de sparringpartner om één op één specifieke situaties door te nemen en in rollenspelen te gaan oefenen.

 

3. Terug-kom-dag | Nazorg | Even bijspijkeren 

Een week lang naar een van de toonaangevende taalinstituten geweest en vervolgens werd het stil… Taal wil gesproken worden om in leven te blijven. Ga met mij zitten voor een korte opfriscursus!

 

Tarieven

Graag spreek ik samen met u het cursusaanbod en de mogelijkheden voor een cursus zakelijk Duits op maat door. Op basis van de leerdoelen, het aantal deelnemers en de duur van de cursus stel ik vervolgens een individueel aanbod op.

 

Tarieven voor de in-company, de individuele cursus of de terug-kom-dag kunt u bij mij opvragen via info@duitsbitte.nl.

 

De Algemene voorwaarden van Duitsbitte zijn de basis voor elke samenwerking en zullen bij het tot stand komen van een contract van tevoren automatisch worden toegestuurd. 

beeld
beeld