Duitsbitte | Karin Melcher

Dat biedt Karin Melcher:

• Native speaker Duits 

• Flexibel inzetbaar

• Geen werkplek in uw bedrijf nodig

• Korte lijnen en snel resultaat voor u en uw bedrijf

 

Achtergrond:

Ik ben een geboren en getogen Duitse en een professional in Nederlands-Duits zakendoen. Door meer dan 10 jaar aan werkervaring bij zowel Duitse als Nederlandse commerciële bedrijven ken ik precies de verschillen en valkuilen van het zakendoen. Hierbij kan ik u professionele ondersteuning bieden waardoor de commerciële activiteiten soepeler verlopen.

 

Omdat ik jaren bij Duitse commerciële bedrijven heb gewerkt is mij de Duitse bedrijfscultuur eigen en kan ik helpen de cultuurverschillen beter te begrijpen. Door elkaar beter te begrijpen heeft u al één streep voor op uw concurrent. Profiteer hiervan en haal er voor u bedrijf extra winst uit!

 

In 2005 ben ik naar Nederland verhuisd en heb ik ook het Nederlandse bedrijfsleven leren kennen. Door de werkervaring in beide landen heb ik gezien en geleerd hoe belangrijk de juiste taalvaardigheid is.

 

Ik kan bovendien meedenken op alle fronten binnen een (productie)bedrijf. Dit omdat mijn werkervaring het hele verkoop traject omvat vanaf het opstellen en uitbrengen van offertes, orderverwerking, facturatie tot aan logistieke sturing en klantenservice. Ook met de technische kant van het bedrijfsleven, zoals productieprocessen of het lezen van 3D-tekeningen ben ik vertrouwd.

 

In 2014 heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en ben ik voor mezelf begonnen. Jetzt geht’s los!

 

Curriculum Vitae

Meer details over mijn werkervaring, achtergrond, opleidingen en aanbevelingen? Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

 

beeld
beeld